- Esitys kestää noin 2 tuntia ja sisältää yhden väliajan. Väliajalla Parkanon Urheilijat ry:n kahvio palvelee.

- Katsomomme on kattamaton, joten varustauduthan sateeseen sadetakilla. Sateenvarjon käyttö ei teatterissamme ole sallittu, jotta takana istuvan näkökenttä ei peity.

- Tullessasi teatteriin, sinun on mahdollista lainata istuinalusta. Muistathan palauttaa sen laatikkoon esityksen jälkeen.

- Yleisön toivotaan olevan paikoillaan katsomossa n. 5 minuuttia ennen näytöksen alkua.

- Katsomossa ei ole numeroituja paikkoja, mutta halutessasi voit varata seurueellesi ennakkoon jonkun tietyn katsomon osan. Katsomoon mahtuu kerralla lähes 250 henkeä.

- Liikuntaesteisille on katsomossamme muutamia paikkoja, varaathan ennakkoon jotta varmasti pääset turvalliselle paikalle.

- Esityksen kaikenlainen kuvaaminen ja tallentaminen on kiellettyä. Kiitoksien alkaessa voit ottaa kameran esille ja kuvata. Toivomme että esityksen ajan pidät kännykkäsi äänettömällä, jotta esitys ei häiriintyisi.

- Teatterin välittömässä läheisyydessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa, johon mahtuu isollakin autolla. Parkkipaikalla on useita maksullisia sähköpaikkoja matkailuautoissa ja asuntovaunussa yöpyville. Lisätiedot ja varaukset: 040-0826732/ Jari Sammatti, Parkanon Urheilijat.